Sportholistics

Op deze nieuwe website vind u informatie over Sportholistics. ‘Holistisch’ is volgens ons een realistische en effectieve zienswijze op het functioneren, versterken, trainen en herstellen van ons systeem. Dit is de reden waarom we deze (geaccepteerde) visie in de basis van onze activiteiten aanbieden, hanteren en benoemen. Intensief, veilig, plezierig en individueel optimaal werken aan het versterken van uw totale zijn, daarom Sportholistics!

verder lezen

Bootcampholistics

deze traditioneel miltaire traingsvorm is een van de vele manieren om mensen sterker en in een fittere vorm te krijgen of behouden. Uithoudingsvermogen, mobiliteit, kracht, lenigheid en meer essentiele fysieke kenmerken worden getraind door middel van uiteenlopende oefeningen mbv eenvoudige trainingsmiddelen. Deze worden door sportholistics aangeboden, waarbij ook gebruik word gemaakt van voor de hand liggende ‘obstakels’ die we in onze outdoor training tegenkomen zoals o.a. bruggetjes, trapjes, railingen, speeltuinen, bomen, etc.

“Bootcampholistics” verder lezen

Jumpholistics

JumpholisticsLogo Bellicon Small

Vanaf heden bieden wij bellicon trampoline workouts aan op iedere woensdag avond. Deze lessen hebben plaats in een moderne gymzaal, met douche en kleedruimte tussen 18.00 en 18.50.
U kunt reserveren door een mailtje, belletje of via Onefit.

Maak je klaar voor een gezonde en langdurige geschiedenis. De bellicon: Innovatieve beweeg gereedschap om ons op cel niveau te laten ontspannen, revalideren, versterken en helen. Het re-activeren van ons lichaam draagt bij aan alle positieve lichaamseigen processen die essentieel zijn in het onderhouden van een optimale fysieke en mentale gesteldheid. “Jumpholistics” verder lezen

Runholistics

RUNHOLISTICS INDRUK

Het Runholistics concept is een alternatief hardloopprogramma dat het gehele systeem traint door (hard)lopen als gereedschap te gebruiken. De verschillende schakels die maken dat we ons lichaam ‘rennend’ kunnen voortbewegen sluit aan op de holistische visie doordat we hierbij uitgaan van de zwakke schakels bepalend voor optimaal bewegingsverloop. Hierbij komen bij training vaak beperkende factoren naar boven die dmv oefeningen, technieken en ervaring prettig en veilig kunnen worden verholpen. “Runholistics” verder lezen

Contact