Bootcampholistics

deze traditioneel miltaire traingsvorm is een van de vele manieren om mensen sterker en in een fittere vorm te krijgen of behouden. Uithoudingsvermogen, mobiliteit, kracht, lenigheid en meer essentiele fysieke kenmerken worden getraind door middel van uiteenlopende oefeningen mbv eenvoudige trainingsmiddelen. Deze worden door sportholistics aangeboden, waarbij ook gebruik word gemaakt van voor de hand liggende ‘obstakels’ die we in onze outdoor training tegenkomen zoals o.a. bruggetjes, trapjes, railingen, speeltuinen, bomen, etc.


Het holistische randje dat we in bootcampholistics als ‘extra’ inzetten richt zich vooral op het ‘voor iedereen in totaliteit’. Zoals eerder omschreven is de totaliteit van ons welbevinden meer dan uitsluitend het fysieke deel. Deelnemers ervaren door deze training niet alleen een lichamelijk uitdagende sessie, maar versterken hierin juist ook de mentale en zelfs emotionele weerbaarheid en weerstand.
Zowel getrainde, atletische deelnemers als minder fitte of geblesseerde/ revaliderende deelnemers kunnen hun hart ophalen in een workout die ieders eigen mogelijkheden optimaal uitdagen, vergroten en individueel optimaal en veilig verkennen en ‘stretchen’.

Naar de website :