Fantastic Fit Family Challenge

In dit programma kunnen ouders en kinderen zich samen op een sportieve, speelse manier bezig houden met zaken die net dat stukje échte gezondheid (en dus motivatie, inspiratie en discipline) kunnen helpen overwinnen.

In een 10 lessen durend programma gaan de deelnemers als ouder en kind serieus aan de slag met hun eigen fysieke gesteldheid. M.b.v. spelletjes, opdrachten, oefeningen, theoretische informatie, smoothies, voeding, valkuilen, alternatieven en meer.
Door eenvoudige thuis opdrachten krijgen de deelnemers handvaten aangereikt die garant staan voor een betere keuze, en meer geluk en gezondheid.

Dit redelijk unieke programma geeft u en uw kind in verschillende leeftijd (gewichts) catagorien de mogelijkeid d.m.v. sport en spel op een plezierige en uitnodigende manier zowel ouder als kind met onze lichamelijke gesteldheid in de weer te zijn.

Ons doel:

1) Een werkelijke bijdrage leveren aan een gezondere maatschappij met blijere en bewuste inwoners.

2) Een bijdrage leveren aan een positieve(re) invulling van de dagelijkse routines, weerstanden, uitdagingen en valkuilen binnen het gezin

3) Een ondersteuning voor hulpverlening, huisartsen, consultatie bureaus, voedingscentra, LO docenten, preventie ziekteverzuim voor werkgevers en meer.

4) De andere kant van de medaille door dit project meer aandacht geven en zodoende vervolg traject te realiseren, en wellicht uit te rollen in andere (deel)gemeenten.

5) vooral ‘zoekende’ gezinnen handvaten en inspiratie geven voor een algeheel opgewaardeerde levensstijl!

6) deelnemers aan het project juist dat stuk bagage meegeven dat deze zelf de motivatie en inspiratie hebben met (een deel van) hun gezin activiteiten op te pakken die bijdragen aan o.a. betrokkenheid, (zelf)waardering, eigenwaarde en algehele gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.