Jumpholistics

JumpholisticsLogo Bellicon Small

Vanaf heden bieden wij bellicon trampoline workouts aan op iedere woensdag avond. Deze lessen hebben plaats in een moderne gymzaal, met douche en kleedruimte tussen 18.00 en 18.50.
U kunt reserveren door een mailtje, belletje of via Onefit.

Maak je klaar voor een gezonde en langdurige geschiedenis. De bellicon: Innovatieve beweeg gereedschap om ons op cel niveau te laten ontspannen, revalideren, versterken en helen. Het re-activeren van ons lichaam draagt bij aan alle positieve lichaamseigen processen die essentieel zijn in het onderhouden van een optimale fysieke en mentale gesteldheid. Door de holistische visie van Sportholistics is gebleken dat de waanzinnige Bellicon trampoline (en de 3 concepten: Move, Bounce en Circle) een uitermate passend onderdeel zijn in het realiseren van ons doel: Blije, gelukkige en gezonde clienten, overtuigd van hun eigen lichaam.
Tussen de super veilige en plezierig ondersteunende wijze van Bounce, tot high intensity (kracht) behorende bij de Circle sessies. Met Bellicon is het allemaal mogelijk. Kijk op www.bellicon.nl voor meer informatie m.b.t. de vele mogelijkheden met deze bijzondere trampoline

Move:
Het Bellicon Move concept is een holistische vriendelijke en algemene gezondheidsbevorderende training waarbij de deelnemer veel plezier zal ervaren tijdens het op technisch correcte manier  bewegen. Zeker ook voor mensen die, evt. door handicap of ziekte, moeite hebben met fysieke activiteit. Op ieder niveau is het mogelijk prettige en effectieve oefeningen te doen die bijdragen aan o.a. balans en coordinatie. Vooral voor mensen die opnieuw vertrouwen en plezier in lichamelijke activiteit willen beleven is het Move concept uitermate geschikt.

Move Voor wie:
Het Move concept is vooral gericht op iedereen die:
1) Wil kennismaken met de Bellicon trampoline,
2) Op een toegankelijke manier veilig z’n eigen niveau wil verkennen
3) Zich door wat voor oorzaak dan ook niet geheel fysiek zelfverzekerd voelt
4) Wil revalideren van een blessure of ondersteuning hierin
5) geniet van een optimaal gevarieerde, enthousiaste en effectieve bewegings workout

Sleutel prioriteiten:
Algemene gezondheidsbevorderende training
Coordinatie
Lichaams houding
Evenwicht/ balans
Gevoel van welbevinden
Ontspanning
Totale lichaams verbetering (dieper gelegen spieren)
Longevity, fit ouder worden

Bounce:
Omdat een grote meerderheid van de mensen eigenlijk gewoon graag lekker intensief doch veilig en vrolijk wil werken aan het behouden en ondersteunen van lichamelijke fitheid.
Het Bounce concept is een innovatieve, moderne groepssessie met vooral aandacht voor krachtuithoudingsvermogen en toename door o.a. dans, MMA en fitness achtige combinaties, makkelijk en prettig volgbaar voor ieder niveau van deelname.
Natuurlijk is ook bij dit concept plezier een essentieel onderdeel binnen het aanbod!

Bounce voor wie:
Voor iedereen met een redelijke en vooral overtuigde lichamelijke fitheid die plezier ervaart in het ‘uitdagen’van het lichaam, en het onderhouden van algemene fysieke getraindheid.In de les verbrand u calorien, verbeterd uw uithoudingsvermogen,activeert uw spieren en bouwt hierin op (spier, lichament, kapsel etc)
Ondanks dat we uitgaan van de zwakste schakel, en dus zacht zijn voor het lichaam traint u effectief bovengenomede aspecten en ervaart u een mentale euforie door het her-kennen van verbindingen in lichaam en geest en hiermee boost u de kwaliteit van uw leven. De bounce lessen zijn toegankelijk en aan te raden voor iedereen!

Sleutel prioriteiten:
Groeps les
Uithoudingsvermogen, kracht
Interval (actief en rustiger)
Dans elementen (en MMA)
plezier
vet verbranding

Circle:
Dit programma is ontworpen voor degene die de Bellicon willen inzetten op maximaal niveau, Hoge intensiteit interval training in combinatie met een ‘sparring partner’ waarbij je elkaar als vanzelf stimuleert tot nog meer fysieke inspanning en doorzettingsvermogen. Het is een strakkere en ‘strengere’ traings vorm gericht op het verkennen van individuele grenzen van ‘fitte’ deelnemers. spier-en krachttoename en lichaams vorm verbetering zijn een gegarandeerd resultaat van regelmatige deelname. Natuurlijk zullen de meer atletische deelnemers ook het essentiele coordinatieve, balans en plezier aspect niet ontbreken. In de Circle les komt u zeker uw eigen grenzen tegen, en zult u verschillende conditionele aspecten moeten erkennen die wellicht wat minder belang voor u leken te hebben maar welke zeker bijdragen aan een totaal sterker systeem!

Circle voor wie:
Eigenlijk vooral voor degene die denken dat een trampoline voor meiden, ‘mietjes’ of ouderen is,…..;)

Sleutel prioriteiten:
Partner les in een groep(je)
Spier toename
circuit, station training
verbeteren van fysieke grenzen
Hoge intensiteit
Lichaams vorm verbetering
vet verbranding