Referenties

Remy Draaijer CEO Bellicon Nederland:

Remy Draaijer
o.a. minitrampoline trainingen geeft hij op een enthousiaste, deskundige en professionele wijze aan groepen en individueel. Mede door zijn jarenlange ervaring als leraar lichamelijke opvoeding, docent motorische ontwikkeling, mental coaching en verdieping in gezonde voeding kan hij een op het lijf geschreven persoonlijk bewegings – en voedingsprogramma samenstellen.

Tim Wernsen, CEO STTC Bussum:
Tim Wersen
Bart heeft veel kennis van bewegingsleer en alle aspecten hiervan. Het opheffen van beperkingen in  vaardigheden gericht op het motorisch bewegen is zijn specialisme. Hij begrijpt het belang van een goede sociaal emotionele balans in het leven om de ontwikkeling hiervan te optimaleren. Hij zal altijd het maximale aanbieden. Op elk gebied is Bart onderlegd en kan samengevoegd een uitgebalanceerd programma aanbieden.

Pim Stigter, oud leerling, prof sporter:
Pim Stigter
Er werd erg veel gespijbeld, behalve bij de lessen van de heer Schouten. Dhr. Schouten wist de kinderen altijd te inspireren en motiveren waardoor iedereen altijd met veel plezier zijn lessen heeft gevolgd.
Met dhr. Schouten ben je tot meer in staat dan je zelf voor mogelijk houdt. Als ex professioneel snowboarder weet ik als geen ander dat de succesfactoor van alle uitdagingen en doelen voor 95% word bepaald door mentale aspecten. Dhr. Schouten kan bijzonder goed mensen hierin begeleiden. Bart Schouten heeft in mijn jonge sportjaren veel voor mij betekend voor fysiek als mentaal.
Dat heeft hij voor mij als student zijnde gedaan in de gymzaal als docent, maar ook als vertrouwenspersoon in bij zijn adviezen die een verschil hebben uitgemaakt voor mijn persoonlijke groei naar topsport.

Anthony vd Land, oud leerling, sport collega:
Hij enorm gefocust is op een hindernissen en wil het maximale eruit halen. Er is geen hindernis of ophef en zo wel, dan zal hij deze bekijken en zorgen dat de ophef/hindernis verdwijnt! B. Schouten(SportHolistics) door zijn specifieke, gedifferentieerde aanpak en combinatie van ‘triggers’ in staat is mensen te helpen in hun zoektocht naar ‘allround versterking’ als persoon. Dhr, Schouten is hier zeker geschikt voor!

Lisa Carnal, oud leerling LWOO
Lisa Carnal
Mijn leukste herinnering was dat Mr B. Schouten ons trainde voor City Pier City loop .  Mr B. Schouten heeft ons goede tips geven en goed gecoacht . Iedereen heeft het gereed .
Mr B. Schouten heeft een grote rol gespeeld in mijn ontwikkeling . Ik heb extra les gehad in Motorische Remedial Teaching . Dat is mensen met een mindere goede motoriek die extra begeleiding kunnen krijgen. Oefeningen gepasseerd op  evenwicht , spierkracht , teamwork en conditie . Zelf vindt ik dat ik Motorisch vooruit ben gegaan . Bart heeft me meer geleerd  dat je alles kan bereiken wat je wilt en,.. “samen uit samen tuis”  . Denk eerst aan je zelf voordat je aan iemand anders denkt .

Sandra Muller, deelnemer Runholistics
Sandra Muller
Mijn naam is Sandra en ik ben moeder van drie kinderen en heb daarnaast een drukke baan in de gezondheidszorg. Sinds ruim een jaar train ik met Bart. We hebben een club dames gecreëerd uit ons dorp die allemaal drukke agenda’s en jonge kinderen hebben, maar toch weer iets wilden met onze conditie en gezondheid. Bart is een super fijne trainer. Waarom? Hij geeft me na elke training het gevoel van ‘ dat heb ik toch maar weer gedaan’, hij laat me grenzen verleggen. Enorm diverse trainingen met oefeningen met of zonder attributen, maar ook brugleuningen/ zitbankjes/lantaarnpalen/trappen/viaducten/bomen worden handig gebruikt), bellicon trampolines, en natuurlijk gewoon hardlopen. Veel begeleidende gezondheidstips en lekkere smoothies!

Hij werkt aan mijn kracht, evenwicht, techniek, uithoudingsvermogen, maar ook aan t herstel. Bart geeft echt vrolijke, persoonlijke en  energieke lessen. Het is nooit saai en altijd weer verrassend. Echt een aanrader!

Kim van den Bos, deelnemer Runholistics
Kim vd Bos
Sinds april 2016 ben ik na een stop van 6 jaar weer begonnen met hardlopen. Waar ik vroeger relatief makkelijk 16 km liep; heb ik nu toch behoorlijk moeite om soepel de 10 km te halen. Maar onder de zeer professionele begeleiding van RunHolistics gaat dit de goede kant op.

Wekelijke staat Bart klaar om met een enorme hoeveelheid enthousiasme mij – en nog een aantal vrouwen – te stimuleren om weer het maximale uit ons te halen. Iedere training is anders. Alle oefeningen staan in het teken van het verbeteren van je looptechniek, maar kennen een enorme variëteit. Altijd weer een goede full body work-out. Soms ben ik echt helemaal bekaf; soms heb ik nog wat te geven. Bart steunt je door dik en dun. Vervolgens wordt iedere training afgesloten met een heerlijke en zeer gezonde smoothy uit eigen keuken. Een genot. Met plezier doe ik iedere week weer mee. Dank Bart!

AnneGe Bakker, collega VMBO LWOO afdeling ONC
Annege Bakker
Ik ben docent Beeldende vorming aan het Oranje Nassau College.
Ik heb gezien dat leerlingen zeer positief reageren op zijn aanwezigheid. Hij stelt ze onverwacht bewustwordende vragen waardoor jonge mensen gestimuleerd worden om over hun eigen handelen na te denken. Bart refereert consequent aan ervaringen in de lessen LO en MRT om de jonge mensen te laten nadenken over wat het is dat ze kunnen ontwikkelen. Zij het motorisch, Psychisch en sociaal of sportief in het algemeen.
Bart geeft de leerlingen veel zelfvertrouwen. Hij geeft veel van zichzelf en de leerlingen antwoorden daarop met vertrouwen of weerstand. Wanneer er weerstand is zoekt Bart naar een ingang voor een gesprek of een oefening waardoor het kind toch weer in staat is om te communiceren, fysiek of in gesprek. Bart schrikt niet terug om zijn eigen werkelijkheid te gebruiken ter illustratie van de werkelijkheid voor de specifieke leerling. Hij begeleidt op maat.  De leerlingen dragen hem in hun hart.